Ismerkedj meg a Maped vidám és innovatív újdonságaival!

A folyamatos termékfejlesztés eredményeként a Maped innovatív, prémium minőségű és gyerekbarát eszközökkel kápráztat el ebben az évben is minden kicsit és nagyot, hogy az alkotás mindig kivételes élmény legyen!

Olvass tovább

Keresd a Maped termékeit az üzletekben és webshopokban!

A francia gyártó legszínesebb és legmókásabb termékeit hozza el nekünk, hogy a legügyesebb és legkreatívabb gyerkőcök a legújabb termékekkel alkothassanak kedvük szerint.

Olvass tovább

Hihetetlen, de igaz - iskolaszerek, melyek mosolyt csalnak az arcodra!

A tanév utolsó napján az osztályterem táblájára gondosan felrajzolódik a VAKÁCIÓ várva várt és egyben utolsó betűje a „V”, a gyerekek már alig várják, hogy a tanítási nap végén a nyár kezdetét jelző kicsengetés végre felhangozzon.

Olvass tovább

MAPED nyuszi a Generali Gyerek Szigeten

Szia! MAPED nyuszi vagyok. Igen, jól látod a ceruzaforgácsot a fogaim között! Add a mancsomba bármelyik ceruzádat és meglásd, pikk-pakk kihegyezem! Franciaországból érkeztem ide, a Generali Gyerek Szigetre.

Olvass tovább

Balkezes termékek a MAPED kínálatában

A Balkezesek Nemzetközi Világnapját 1976 óta augusztus 13-án ünneplik. A balkezesség örökletes és genetikai tényezők hatására alakul ki. A biológiai alapokon nyugvó, a bal oldalt a jobban szemben előnyben részesítő kézhasználat a jobb agyfélteke dominanciájával magyarázható.


Olvass tovább