A Maped és a kreativitás

A legszínesebb és legmókásabb iskolaszerek!

A francia gyártó legszínesebb és legmókásabb termékeit hozza el nekünk, hogy a legügyesebb és legkreatívabb gyerkőcök a legújabb termékekkel alkothassanak kedvük szerint.

A gyermekek egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen a mozgás, a mászókázás, hintázás, szaladgálás, az önfeledt a játék. A gyermekek kreativitásának és fantáziájának kibontakozásához a rajzoláson, színezésen és alkotáson keresztül vezet az út. Az élénk színű és ergonomikus eszközök használatával ügyesednek az apró kezecskék, fejlődnek az ízületek, erősödik az izomzat, ezáltal kialakul az írástanuláshoz nélkülözhetetlen biztos ceruzafogás. A rajzolásnak, festésnek fontos szerepe van a koncentráció és megfigyelési képesség kialakulásában, valamint az élményfeldolgozásban. Ezért bátran biztassuk gyermekünket, hogy fesse papírra az őt körülvevő világot és aznapi történéseket.

Ha a gyerekek és a szülők pihentető kikapcsolódásra vágynak a sűrű és mozgalmas mindennapokban, színesítsék meg a gyermekekkel töltött időt a Maped legújabb termékeivel.  A szuperhősök ihlette festékek, az állatvilág sokszínűségére emlékeztető színes ceruzák, a szórakoztató rágcsáló és pislogó hegyezők, és a legkisebb maszatolók arcára is mosolyt varázsló zsírkréták mind-mind azért születtek, hogy minden kreatív foglalkozás alkalmával a gyermekek varázslatos képzelőerejét inspirálva elősegítsék az alkotás örömteli tevékenységét.

Szülőként, nagyszülőként biztosak lehetünk abban, hogy a kreatív foglalkozással és színezéssel töltött idő a gyermekek számára üdítő lehet, hiszen a játékos minták, a vidám figurák, a papíron élettel teli színeket hagyó, könnyen használható rajzeszközök örömet szereznek minden apróságnak.

Vissza