Hihetetlen, de igaz - iskolaszerek, melyek mosolyt csalnak az arcodra!

A tanév utolsó napján az osztályterem táblájára gondosan felrajzolódik a VAKÁCIÓ várva várt és egyben utolsó betűje a „V”, a gyerekek már alig várják, hogy a tanítási nap végén a nyár kezdetét jelző kicsengetés végre felhangozzon.

Az iskolából hazaérve tömött iskolatáskáikat a szekrény mélyére rejtik, a hátukra már csak a nyári táborokhoz vagy épp kiránduláshoz megpakolt hátizsákjaikat veszik fel, vonalzóikat homokozó lapátra, uzsonnájukat fagylaltra cserélik, a témazáró dolgozatok emlékét pedig felváltja a gondtalan szabadság öröme. Nekünk, szülőknek a nyári programok tervezése mellett sem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a szeptember csak egy karnyújtásnyira van, hamarosan újra kezdődik az iskola és a szükséges iskolaszerek beszerzése bizony a mi feladatunk.

Sok szülő kapkodva, az utolsó pillanatban indul el vásárolni és nem fordít különösebb figyelmet arra, hogy a gyermekek korának megfelelő, egészséges fejlődését elősegítő írószereket válasszon. Ne felejtsük el, hogy a rajzolásra, írásra használt eszközök, nem csak a finommotorikát és a kézügyességet fejlesztik, de a kreativitás és a szépérzék kialakulásában is fontos szerepet játszanak. Tanácsos a gyermekeket is bevonni a válogatásba, lényeges, hogy örömmel és szívesen tartsák a kezükben a ceruzákat, filceket, radírokat az iskolában és otthon is egyaránt.


Fordítsunk gondot arra, hogy olyan termékek kerüljenek a kosarunkba, amelyek minden szempontból megfelelőek, hatékonyan segítik gyermekünk készségeinek fejlődését. Törekedjünk arra, hogy a ceruzák, tollak, ollók, radírok ergonomikus kialakításuk révén kényelmes fogást biztosítsanak, ezáltal a megfelelő kéztartás kialakulását segítsék elő. Felépítésükben a biztonságos mindennapi használatot tegyék lehetővé, mindemellett tartós, strapabíró alapanyagból készüljenek, így év közben nem kell amiatt aggódnunk, hogy váratlanul tönkre mennek.

Több évtizedes kutatás és termékfejlesztés eredményeként a Maped olyan innovatív, és hosszú élettartamú iskolaszereket gyárt, melyekben a szakértelem a minőséggel és játékos dizájnnal párosul. A gyerekek is imádják, hiszen vidám, barátságos figurák, élettel teli színek mosolyognak rájuk minden alkalommal, amikor kezükbe veszik és megkezdik velük a munkát. Kínálatukban minden korosztály számára megtalálható az ideális rajzkellék.

Legnépszerűbb termékei a színezős termékek melyekkel a rajzolás és színezés valódi élmény minden generáció számára, hiszen élénk, intenzív színeivel garantáltan életre keltik a képzeletünkben született képeket. Színes ceruzák széles választéka áll rendelkezésre a 6-os kiszereléstől egészen a szivárvány minden színében pompázó 48-as készletig, a hagyományos kialakítású, háromszög alakú vagy vastag ceruzák mindegyike nagy törésállóságú heggyel rendelkezik, így jól bírják a földre zuhanást.


Az idei év újdonságait a MAPED szuperhősök hozták magukkal: a legkisebb maszatolók számára a Color’ Peps termékcsalád ujjfestékek, az óvodásoknak rendhagyó kialakítású, palackos temperák is készültek, melyek az anyukák legnagyobb örömére ruhákból nyomtalanul kimosható.

Az ujjfestékhez hasonlóan a vidám, süni kinézetű Color’ Peps Jungle filctollak szintén vízbázisúak, dermatológiailag teszteltek, mosással maradéktalanul eltüntethetőek a textilekből és ami a legnagyobb előnyük, hogy nincs több elvesztett kupak, mert egyedülálló kialításuknak köszönhetően kupakjaik elhagyhatatlanok.

Többé a zsírkréták által okozott makacs foltok miatt sem kell aggódnunk, mivel a Maped Color’ Peps zselés állagú zsírkrétái kitekerhető, műanyag testbe költöztek, így a gyermekek keze sem marad zsíros, ragacsos. Használatuk során könnyen siklanak a papíron miközben intenzív színeket hagynak maguk után.A Maped termékek között a balkezesek is megtalálják a speciálisan számukra kialakított, kényelmesen használható eszközöket.

A Maped termékek mindegyike a funkcionalitást, a dizájnt és az innovációt egyesíti. Biztosak lehetünk abban, hogy megbízható, praktikus iskolaszereket adunk gyermekeink kezébe, amelyekkel szórakoztató lesz a tanulás.

Vissza