Innovatív Maped újdonságok

Ismerkedj meg legújabb termékeinkkel!

A folyamatos termékfejlesztés eredményeként a Maped innovatív, prémium minőségű és gyerekbarát eszközökkel kápráztat el ebben az évben is minden kicsit és nagyot, hogy az alkotás mindig kivételes élmény legyen!

A „Croc Croc” család mókás hegyezői között találni egy- és kétlyukú hegyezőt is. A nyusziformájú hegyező foga mozog hegyezés közben, míg a békaformájú hegyező szeme kipattan a hegyezés elkészültével – ezentúl más szemmel nézünk a hegyezésre!

A Maped radírok PVC-mentesek, nem hagynak foltot a papíron és nem morzsolódnak. A kínálatában egyaránt megtalálhatók a hagyományos formájú és különleges, dizájnos változatok is!

Mi lehet ez a helyes kis figura? A vidám törzsitotem-minták mögött a Fancy hegyező és forgó radír rejtőzik, melynek mindkét oldala biztonsági fedéllel ellátott.

 A Maped még a színes ceruzákkal is képes újat mutatni! A Color’Peps Duo ceruzák puha és törésbiztos heggyel, a kényelmes használat érdekében háromszög alakú ceruzatesttel készülnek. Különlegességük, hogy arany- és ezüstszínek is megtalálhatók a kétvégű ceruzák között. Kétszer annyi szín, feleannyi helyen! Az Animal család ceruzái pedig a vadvilág színeiben pompáznak, mindegyik ceruza egy-egy állat bőrébe bújt.

Az apró kezecskékbe tervezett, kisgyerekek számára ideális méretű és formájú Color’Peps baby zsírkréták mosolygósan egymásba illeszkednek, velük a színezés játék is egyben!

A Twist'n Flex Decor törhetetlen és tetszőlegesen csavarható vonalzók a mai trendeknek megfelelően színátmenetes köntösbe bújtak, könnyen olvasható, kétoldalas számskálájukkal gyerekjáték a mérés!

A Maped termékek mindegyike a funkcionalitást, a dizájnt és az innovációt egyesíti. Biztosak lehetünk abban, hogy megbízható, praktikus eszközöket adunk gyermekeink kezébe, amelyekkel szórakoztató lesz a kreatív alkotás.

Vissza