KidExpo 2018

Reflektorfényben a MAPED!

A november 16-17-18-án megrendezett KidExpo rendezvényére elsőként látogatott el kiállítóként a Maped. A háromnapos eseményre többezer érdeklődő szülő és szinte megszámlálhatatlan gyermek látogatott el. Ezen a hétvégén a teljes Papp László Sportarénát megtöltötte a gyermekzsivaj és a vidám családok forgataga!

A Maped standja valóságos földi paradicsom volt a gyermekek számára, hiszen csodálatos környezetben, mesésen élénk színek társaságában, praktikus és mókás rajzeszközök használatával az egyik kedvenc foglalatoskodásuknak szentelhették az időt a gyerkőcök.

Kiállítóterünket pillanatok alatt megtöltötték az érdeklődő szülök, nagyszülők és kíváncsi csemeték.  Repkedtek a buborékok, táncoltak a ceruzák, siklottak a zsírkréták, nyisszantak az ollók, farigcsáltak a hegyezők és rövidesen a ragyogó gyermekarcoktól és vidám kacajoktól vált még barátságosabbá a standunk.

A velünk töltött időben szülők és gyermekek egyaránt kipróbálták és megismerték a Maped termékeket, csodálatos rajzok születtek, fejtörőkkel, logikai játékokkal szórakoztattuk a kicsiket és a kicsit nagyobbakat is! Töretlen népszerűségnek örvendtek a színező termékek, hiszen az élénk színek és a könnyen használható, innovatív kialakítású eszközök gyorsan ámulatba ejtettek mindenkit és belopták magukat a szívekbe. Az újdonságnak számító Picnik uzsonnás termékek is nagy sikert arattak a közönség köreiben.


Vissza