Májusi MAPED hétvége

Napsütés, jókedv, gyerekek és mackók!

Május utolsó hétvégéjén minden a gyermekek körül forgott, hiszen a nemzetközi gyereknap alkalmából számos rendezvényen ünnepelhettük a gyermekeket. A MAPED standjával idén ismét ellátogattunk a dunakeszi Katonadombon megrendezett egész napos rendezvényre, amin több ezer vidám gyermek és szülő vett részt. A játékos, vidám forgatagban, a színpadi műsorok zsivajában, a vattacukorfelhők és légvárak szomszédságában, és lombos fák hűsítő árnyékában terült el színpompás sátrunk, melyet hamar megtöltött a kíváncsiskodó gyermekek kacaja.

Borús tavasz után ezen a vasárnapon még az időjárás is a szabadban töltött programoknak kedvezett, egyetlen esőcsepp sem maszatolta el a csodásan élénk MAPED színeket a papírokon. Szivárványt viszont annál többet láthattunk a MAPED asztaloknál, melyeket a gyerkőcök és velük ücsörgő anyukák, apukák vetettek a színező lapokra. Mindenkinek lehetősége nyílt kipróbálnia a legnépszerűbb színező termékeket, színes ceruzákat, filctollakat, különböző típusú zsírkrétákat, radírokat, hegyezőket és persze a termékújdonságokat. A meglepett tekintetek hamar elégedett mosolyokká és érdeklődéssé váltak termékeink iránt, kicsik és nagyok körében egyaránt.

A színezés minden korosztály számára feltöltődést jelentett a rendezvényen, és senki sem tért haza üres kézzel, hiszen apró termékekkel és buborékfújóval ajándékoztuk meg az ügyesen rajzoló gyerkőcöket. Két szerencsés pedig nagyértékű ajándékban is részesülhetett, hiszen a gyereknapi tombolát két fődíjjal támogattuk. A játék nyertesei két, egyenként 50 000 Ft értékű MAPED iskolaszercsomaggal gazdagodtak.

Természetesen idén sem hagyhattuk ki a medvék és farkasok társaságát a Veresegyházi Medveotthonban rendezett gyereknapi programsorozaton. Minden gyermek MAPED ajándékot kapott belépője mellé, és külön standon találkozhatott a legnépszerűbb MAPED színező termékekkel, amiket rögtön ki is próbálhattak a kedves tanító nénik segítségével.

Reméljük minden gyermek épp olyan jól érezte magát a Maped termékekkel színezés közben, mint amennyire mi is élveztük a Velük töltött időt!

Vissza