Maped Creativ

A készségfejlesztők új világa

Váratlan újdonsággal rukkolt elő a Maped, amikor az innovatív és vidám iskolaszerei mellett létrehozta a márkától megszokott, kiváló minőségű Maped Creativ készségfejlesztő termékkínálatát. A termékcsoportokban található különleges készletekkel az 2-8 év közötti gyermekek színvonalas foglalkoztatása, motorikus és művészi készségfejlődése támogatható. 

Számos érdekes, kreativitást elősegítő és fantáziát, kézügyességet fejlesztő termék közül válogathatunk a négy különböző termékcsoporton belül. Az Early Age, Mini box, Board Activities és Color and Play készletek mindegyike játékos módon hivatott új technikák, valamint kézműves tevékenységek megismertetésére és gyermekek körében történő megszerettetésére.


Az egyedülálló készletek alkalmasak szabadidős foglalkozásra, játék- és dekorációkészítésre, utazáshoz, sőt akár társasjátékként is használhatók. Bármelyik termékcsoport közül is válogatunk, nem kell további kiegészítőket beszereznünk, hiszen mindegyik készletben megtalálható minden, az önfeledt játékhoz és zavartalan alkotáshoz szükséges alapanyag.

Keresse honlapunkon a Maped Creativ menüpontot, vagy kattintson IDE, és ismerkedjen meg a Maped márka eddigi legnagyobb újdonságát képező készségfejlesztő készleteivel és tudjon meg többet a foglalkoztató eszközök széles kínálatáról!

Vissza