Mókás szörnyeket a tolltartóba!

Ismerd meg a Maped Monster termékcsaládot!

Bemutatjuk az iskolakezdés elengedhetetlen szörny készletét! A gyerekek imádni fogják a vidám és szórakoztató mintákat. A kollekció gyűjthető: filctoll és színesceruza-készlet, radírszörnyek és hegyezők várnak!

A MAPED „Color' Peps Monster” színes ceruza 12 db-os és 24 db-os készletben elérhető. Ellenálló, újrahasznosított fekete ceruzatest, 100 %-ban famentes. Az ergonomikus, háromszög alakú kialakítás segíti a színezést. A hegy közepes vonalvastagságú, amely rajzolásra és színezésre is egyaránt alkalmas.

A MAPED „Color' Peps Monster” filctollkészlet szintén 12 db-os és 24 db-os kiszerelésben elérhető. Praktikus készlet, melyet bárhová magával vihet a gyerkőc. A vízbázisú tinta könnyen kimosható a ruhából, ezzel a szülők dolgát is megkönnyíti. Kupak nélkül 1 hétig nem szárad ki.

Ha színes ceruzára és filctollra is vágyik gyermeke akkor itt a megoldás: MAPED „Color' Peps Monster filctoll és színesceruza-készlet egyben. 15 db ceruza és 12 db filctoll található ebben a praktikus készletben, így még könnyebben készülhetnek el a szörnyen jó alkotások.

 Ha az összes szörnyes MAPED terméket össze szeretné gyűjteni, akkor már csak a MAPED „Little Monster” radír van hátra. Az ergonomikus kialakítás segíti a kényelmes fogást a kis gyermeki kezeknek és apró mérete miatt tökéletesen elfér a tolltartóban. 4-féle különböző szörnyecske védőtok 3-féle színben 2-féle szórakoztató arckifejezéssel. Lesz mit összegyűjteni! A csomagolás teljesen újrahasznosított és újratölthető MiniTechnic radírral.

Vissza