Precizitás új színekben!

MAPED körzők minden korosztály számára!

Praktikum, dizájn, tökéletes ergonómia és minőség, mindez a MAPED védjegye alatt. A MAPED kifejezetten az iskolások számára tervezte a „Fancy” és a „Study Pop” körzőket. A „Fancy” precíziós körzők új megjelenése színt visz a tanulásba.

A színes, vidám dizájn gondoskodik arról, hogy az étkezés az iskolában is élvezetes legyen!

A „Fancy” körzőket úgy tervezték meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a gyerekek kezébe, ezzel is garantálva a tökéletes munkát. Kialakítását tekintve gyermekek által tesztelt és jóváhagyott formavilág jellemzi. Nagy pontosságú, precíziós csavarrendszer fémlábakkal, így igény szerint egyszerűen és gyorsan beállítható.  A körzők díszített műanyag dobozban kaphatók, ami egy 2 mm-es póthegyet, adaptert és cserecsavart is tartalmaz.

A „Study Pop” könnyen állítható ergonomikus körzőfejjel rendelkezik, így bármilyen iskolai feladatra tökéletesen használható. A fémlábak kifejezetten stabillá teszik, így használat közben garantált a sikerélmény. Színes, divatos dizájn, lányoknak lila, fiúknak pedig kék kivitelben. Sőt a doboza még vonalzóként is funkcionál. A készlet tartalmaz továbbá egy tartalékhegyet.

„Study Pop” körző univerzális adapterrel, melynek segítségével bármilyen írószer befogható (toll, tűfilc, ceruza, nyomósirón). 

Vidám színek, vagány megjelenés minden korosztály számára!

Vissza