Megérkeztek a MAPED CREATIV újdonságai!

MAPED ősszel sem hagy minket újdonságok nélkül. Gondolván a hűvösebb időjárási körülményekre és a nappalok rövidülésére, ezúttal két különlegességgel készültek számunkra. Közös jellemzőjük az, hogy a gyerekek mindkét termék használata során szabadjára engedhetik a fantáziájukat, és a saját stílusukra szabott alkotást készíthetnek. Azt pedig bizonyára már mindannyian tudjuk, hogy a legkisebbek képzelő- és alkotóereje csodás dolgokra képes.

MAPED CREATIV „Avatar Studio”

Az avatar készítő rajzkészlet lányok és fiúk számára egyaránt szórakoztató kikapcsolódást biztosít. A virtuális karakterek készítése mostanában rendkívül kedveltnek bizonyult a fiatalok körében. Nem csoda, hiszen ki ne élvezné az egyedi és mókás avatarok elkészítését, mely által a gyerekek megmutathatják a bennük lakozó művészt, és életre kelhetik az elképzelt/megálmodott karaktereket. A szett 36 mintát tartalmaz, amely tetszés szerint kombinálható, a világítós rajztábla segítségével pedig könnyedén megrajzolható. Ezek után a kis alkotásokat színesebbé lehet tenni a készletben található ceruzákkal és filctollakkal, így az élmény garantált.

MAPED CREATIV „Heishi”

A lányok körében mindig is nagy népszerűségnek örvendett a karkötőkészítés. A közös karkötők a barátság, összetartozás szimbólumai, a gyerekek pedig előszeretettel alkalmazzák ezt a kiegészítőt a stílusuk és baráti kapcsolataik kifejezésére. A karkötő készítő gép magába foglal egy gyöngyvágót is, mellyel csupán néhány egyszerű mozdulattal Heishi gyöngyök kreálhatók. A 32 db díszítő elemnek köszönhetően pedig a végtelenségig variálhatók a kézzel készült ékszerek.