Ismerkedj meg a MAPED termékeivel!

COLOR’PEPS SZÍNES CERUZÁK

 

A színezés még sosem volt ilyen egyszerű és élvezetes! A papíron élettel teli színeket hagyó Color’Peps színes ceruzák puha és törésbiztos heggyel, a kényelmes használat érdekében pedig háromszög alakú ceruzatesttel készülnek. Az állatmintás, szörnyes, cuki mintás, színátmenetes, radírvégű csíkos vagy pasztell színes ceruzák ragyogó színekkel segítik az alkotást, így a képzelet szárnyalásának már semmi sem szabhat határt!

COLOR’PEPS FILCTOLLAK

 

A Color’Peps filctollak nyomásnak ellenálló heggyel, élénk színekkel bűvölnek el minket. Bőrgyógyászatilag teszteltek és mosással maradéktalanul eltüntethetők szinte minden textilből. A filctoll kínálatban szerepel a hagyományosabb, a dzsungel világát idéző, az állatvilág sokszínűségére emlékeztető, van szórakoztató szörnyes, mókás megjelenésű cuki, az örökké divatos pasztell, a tinédzsereknek kialakított fémes hatású, van glitter fényben tündöklő, de akár színváltós változat is. Érdemes kipróbálni mindet!

ZSÍRKRÉTÁK

 

A MAPED zsírkrétái széles színválasztékkal és ergonómiai kialakítással segítik a gyermekek kreativitásának fejlődését. A hagyományos viasz alapú zsírkréták mellett különlegességek is feltűnnek. Az apró kezekbe tervezett Baby zsírkréták ideális méretűek és formájúak, a lelkes maszatolók arcára vidám mosolyokat csalhatunk a zselés állagú zsírkrétákkal, a kitekerhető változatok használata során tiszta marad a gyermekek keze, hegyezni sem szükséges őket.

GRAFIKAI ÉS MŰVÉSZETI TERMÉKEK

 

Minden gyermekben ott lakozik a tehetség, amit könnyen feléleszthetünk, ha megfelelő eszközöket adunk a kezükbe. Legyen az akvarell ceruza, letörölhető ablakfilc vagy akár aszfaltkréta, hagyjuk, hogy szárnyaljon a képzelet, robbanjanak a színek!

TEMPERÁK, VÍZFESTÉKEK ÉS UJJFESTÉKEK

 

A legkisebb mázolók számára a Color’ Peps termékcsalád bőrbarát ujjfestékei biztosítják a színek felfedezését. Az óvodásokat és iskolásokat a rendhagyó kialakítású, vízfesték, tubusos és palackos temperák bíztatják a fantázia és kreativitás kibontakozására. Ezen festékek nyomtalanul kimoshatók a ruhákból, így az anyukák legnagyobb örömére már a makacs festékfoltok miatt sem kell többé aggódni.

GRAFITCERUZÁK, TŰFILCEK, SZÖVEGKIEMELŐK

 

A MAPED grafitceruzái háromszög alakú ceruzatestükkel kényelmes fogást biztosítanak, kiváló minőségű fából készülnek, és törésálló grafitbéllel rendelkeznek. 5 különböző keménységben (2H, H, HB, B, 2B), radírral, vagy radír nélküli változatban is elérhetők.A Graph’Peps tűfilcekkel tökéletesen vékony és pontos vonalak húzhatók, íráshoz is tökéletesek.A MAPED szövegkiemelők szikrázó színei segítenek, hogy az igazán lényeges dolgok reflektorfénybe kerülhessenek.

HEGYEZŐK

 

A MAPED hegyezői egy- és kétlyukú változatban kaphatók, vékonyabb és vastagabb ceruzák hegyezéséhez egyaránt. Válasszunk kedvünk szerint egy jóképű I-Gloo, vagy egy vidám Shaker hegyező közül, próbáljuk ki a „Clean” élményt, vagy élvezzük a beépített jelzővel rendelkező Galactic előnyeit. A Croc Croc méhecske hegyező csápjainak segítségével akár 4 különböző méretű ceruza is kihegyezhető; a nyuszi formájú foga mozog hegyezés közben, míg a békaformájú helyező szeme kipattan a hegyezés elkészültével!

RADÍROK - NYOMA SEM MARAD A JAVÍTÁSNAK!

 

Radírjaink PVC-mentesek, nem hagynak foltot a papíron és nem morzsolódnak. A kínálatában egyaránt megtalálhatók a hagyományos formájú és a különleges, dizájnos változatok is! Kiválóan alkalmasak precíz és tiszta radírozásra, ráadásul minden korosztály megtalálhatja a számára ideális méretűt és formájút.

KÖRZŐK

 

Biztonság és precizitás mindenekelőtt! Körzőkínálatunk egyszerre egyszerű és nagyszerű is, méltán népszerű az iskolások körében. Legyen szó precíziós, rögzíthető lábú vagy adapteres körzőről, a MAPED mindenkit levesz a lábáról.

VONALZÓK

 

Vonalzóból színeset választanátok, mintásat, kicsit, nagyot, egyeneset, háromszög-alakút, törhetetlent, tekerhetőt, összecsukhatót, vagy talán olyat, aminek kerek a formája? Kínálatunkban megtalálható mindegyik, sőt, könnyen olvasható, kétoldalas számskálájukkal gyerekjáték lesz a méricskélés!

OLLÓK - VIGYÁZZ, KÉSZ, VÁGJ!

 

Legyen biztonságos és örömteli a vágás, ebben segít a műanyag élű ollónk, melynek köszönhetően a gyerekek nem tudják magukat megvágni, így biztonságosan elsajátíthatják az eszköz használatát. Ha már megy a fogás és ügyesen használják az ollót, jöhetnek a kisiskolásoknak tervezett darabok. Minden ollónk ergonomikus kialakítású, divatos megjelenésű és csúcsminőségű pengével rendelkezik.

BALKEZES TERMÉKEK - „NEM CSAK JOBBKEZESEKÉ A VILÁG”

 

Kifejezetten balkezesek számára tervezett termékek között minden balkezes felhasználó megoldást talál a hétköznapi problémák áthidalására. Olló, hegyező, vonalzó segíti, hogy a tanulás mindenki számára kényelmes és örömteli legyen.

PICNIK TERMÉKEK - MOZDULJ RÁ!

 

Mi az, ami nem hiányozhat egy iskolatáskából sem és nem iskolaszer? Hát a MAPED Picnik uzsonnáskészletei! Az egészséges élet alapja a kiegyensúlyozott étrend és a változatos táplálkozás. Az Origins, Concept Kids és Concept Adult könnyen nyitható és tisztítható kulacsaiban, uzsonnásdobozaiban szivárgásmentesen tárolhatjuk a legfinomabb otthoni ízeket. Délutáni foglalkozásokra, edzésekre, hétvégi kirándulásokra pedig a hűtőtáskaként is funkcionáló, vállra akasztható uzsonnástáskában gyereke és felnőttek egyaránt, magukkal vihetik az elemózsiát.

MAPED CREATIV – ALKOSS SZABADON!

 

Készségfejlesztő készleteink segítenek a gyerekek kézügyességét, fantáziáját és kreativitását kibontakoztatni. A kicsik szabadidejükben az alkotás örömét élhetik át, miközben ügyesednek kezecskéik és fejlődnek művészi készségeik. Tökéletes választás lehet ajándéknak, ha meglepnéd gyermeked, elfoglalnád a nagyszülőket vagy játékkal feldobnád a hangulatot.