Ismerd meg a MAPED-et!

A jövőnk a gyermekeink kezében van. Ők lesznek azok, akik felépítik és megmozgatják a holnap világát. Elsődleges törekvésünk segíteni őket a tanulásban, serkenteni kíváncsiságukat és kreativitásukat, erősíteni önbizalmukat, hogy megmutathassák tehetségüket.

Célunk, hogy olyan tartós termékeket hozzunk létre, amelyek minden gyermeket inspirálnak és tanulásra ösztönöznek. Mert tudjuk, hogy a világ megváltoztatása nagy munka, amelyhez megfelelő eszközökre van szükség.

 

Termékbemutató

A cég története

A MAPED 1947-ben alapított független, francia, családi vállalkozásként indult, mára a világ egyik vezető márkájává vált az iskolaszerek és kiegészítők területén. Leányvállalatainkon és disztribúciós partnereinken keresztül 6 kontinensen, több mint 120 országban vagyunk jelen termékeinkkel és tesszük boldoggá a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

Filozófiánk, hogy egyre zseniálisabb és fenntarthatóbb termékeket találjunk ki, amelyek alkalmazkodnak a változó szokásokhoz, és képessé teszik a gyerekeket a világ megváltoztatására.

Számunkra ezek az értékek a legfontosabbak:

Tervezés, dizájn

Középpontban a fejlődés áll, de az egyes termékeknek nem csak esztétikai szempontból kell megfelelnie a kihívásoknak. Támogatnia kell a használhatóságot, valamint az ehhez fűződő elvárásokat is. “Forma és funkció”, ezt a kétoldalú megközelítést tarjuk szem előtt a tervezésnél és kialakításnál.

Termékeinket folyamatosan újra tervezzük, korszerűsítjük és divatosabbá formáljuk, bevonva profi segítőinket, a gyerekeket is a folyamatokba.

Minőség

Különösen fontos szempont termékeink teljesítménye,
tartóssága és gyártási körülménye.

Elsődleges célunk mindig kiváló minőségű és megbízható termékek előállítása. Hogy ez megvalósulhasson, komolyan vesszük már a tervezés első szakaszánál szakembereink véleményét a termékek kialakításánál.

Találékonyság

Egyre gyorsuló világunkban lépést kell tartanunk a folytonosan változó igényekkel, az új kihívások minket is folyamatos fejlődésre ösztönöznek.

Gondosan megvizsgáljuk a világ fejlődését és a gyermekek szükségleteit, hogy olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek még nem léteznek. Célunk segíteni a gyerekeket, hogy kezükkel megváltoztassák a világot.

Felelősség

Egyetlen bolygónk van, vigyázzunk együtt rá!

Minden energiánkat arra fordítjuk, hogy ötletes és fenntartható tanulási eszközöket kínáljunk a legújabb tudományos és környezetvédelmi szabványoknak megfelelően.

Tudatában vagyunk földünk és a jövő generációkkal szembeni felelősségünkkel, ezért elkötelezettségünk minden döntésünk középpontjában áll.

Látogass meg minket Facebook-on!