Merüljünk el a színek között a téli hónapok során is!

Az életünk rendkívül fontos részét képezik a színek. Képesek befolyásolni a hangulatunkat, ugyanakkor a fejlődésben és a tanulásban is kiemelt szerepük van. Bizonyára sokak számára ismerős az a szituáció, amikor nem emlékszünk pontosan egy szóra vagy mondatra, melyet lejegyzeteltünk a füzetünkbe, azt viszont pontosan tudjuk, hogy milyen színnel színeztük vagy emeltük ki az adott gondolatot.

A téli időszak során még fontosabb, hogy színekkel vegyük körül magunkat, hiszen míg ősszel millió árnyalatban pompáznak a falevelek, tavasszal pedig a különböző virágokat csodálja tekintetünk, addig a téli hónapok sokkal szürkébbnek bizonyulhatnak.

A MAPED élénk színű ceruzái biztosan minden gyerek számára elhozzák a jó kedvet, így örömtelibb hangulatban telhetnek számukra az új év első napjai. Ráadásul a hűvösebb, sötétebb téli napokon a kreatív elfoglaltság – csak úgy, mint a színezés – remek program lehet a gyerekek számára, amikor nincs lehetőségük a szabadban eltölteni az idejüket. Ugyanakkor a felnőttek számára is motiválóbb lehet egy színekkel teli környezet.

Fedezd fel a színek erejét a MAPED ceruzáival!

A háromszög alakú ceruzatest biztosítja a kényelmesebb használatot, a puha és ellenálló hegynek köszönhetően pedig végtelenül egyszerű az alkotás.

Azoknak pedig, akik szeretnék élvezni a végtelen színezés örömét – anélkül, hogy a ceruzáik hegyezésével kellene megszakítaniuk az alkotást – ajánljuk a MAPED „Color`Peps Infinity” terméket, mely 100%-ban színesceruzahegyből áll, kialakításának köszönhetően önmagát hegyezi, ezáltal teljesen hulladékmentes.