Átadtuk a fődíjat a gyerekeknek!

A Putnoki Soldos Emília Óvoda Buborék csoportja nyerte meg a MAPED ovisoknak szóló rajzpályázatát! A sok kreatív alkotás ugyan megnehezítette a szakmai zsűri dolgát, de végül a fenti óvoda nagycsoportosainak színes, vidám alkotása nyerte el a fődíjat.

A szorgos kezecskék izgatottan várták, hogy birtokba vegyék nyereményüket, mi pedig ennek eleget téve útnak is indultunk, hogy személyesen lepjük meg őket. Egy csillogó szemekkel teli terembe léptünk be, ahol a gyerekek lelkesen rajzoltak, színeztek. Öröm járta át az óvodát, ahogy széles mosollyal az arcukon bontogatták ki a jól megérdemelt nyereményeket, mellyel egyből el is kezdődött az alkotás.

Szeretettel gratulálunk nekik, és bíztatunk minden apró művészt, hogy bátran merjék kifejezni kreativitásukat a MAPED „Infinity” színes ceruzáival!

A pályázat keretein belül meghirdettünk egy közönségszavazást is a Maped Hungary Facebook oldalán, melyre rekord mennyiségű szavazat érkezett. A különdíj győztese a Lurkó Kuckó Központi Óvoda Mikiegér csoportja, akik több, mint 1900 szavazatott gyűjtöttek.