Hogyan válasszunk szövegkiemelőt? Segít a MAPED!

Legyen szó tanulásról, munkáról vagy éppen kreatív felhasználásról, a MAPED szövegkiemelői minden helyzetben megállják a helyüket. Amellett, hogy egyszerűen és látványosan kihangsúlyozható velük minden fontos információ, színezési, díszítési célokra is kiválóan használhatóak. De mi alapján válasszuk ki a számunkra tökéletes szövegkiemelőt? Lássuk a választékot!

Fluo Peps Flex”

A „Fluo Peps Flex” szövegkiemelők extrahajlékony hegye és élénk színei biztosítják a tökéletes kiemelést még gyakori igénybevétel mellett is, így igazi társak lesznek a mindennapi munka vagy tanulás során. Egyaránt használhatók normál, fénymásoló- és faxpapírhoz is. Az összesen öt féle szín közül mindenki könnyen kiválaszthatja kedvencét, hiszen a kupak- és tollvégek színe teljesen megegyezik a tintáéval. Ha nemcsak a tartalom, de a külső is fontos, akkor is jó választás a „Flex” termékcsalád, melynek testét egyedi, színpompás nyomtatott fólia díszíti.

Ajánlott felhasználás: tanuláshoz, munkához

Fluo Peps Duo”

A pasztell és élénk színekben egyaránt elérhető kétvégű szövegkiemelő tollként is használható, ráadásul kialakításának köszönhetően helyet is spórolhatunk vele a tolltartókban. A gyerekek imádják, hiszen egyszerűen és gyorsan válthatnak a különböző színek között, amikkel akár díszíthetik is könyveiket és füzeteiket. A termékek kupak nélkül egy ideig kiszáradásmentesek, így nem kell aggódni a gyakori cserélés miatt.

Ajánlott felhasználás: tanuláshoz, íráshoz, rajzoláshoz

Glitter Fluo Peps”

Pasztell és metálfényű (arany, ezüst, bronz, metálkék) színekben is kapható a „Glitter Fluo Peps” termékcsalád, melyet a – diákok mellett – a hobbi alkotók értékelnek leginkább. Naplók díszítése, naptárak készítése, mandalák színezése. A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt. A termékekben található tinta csillám effektussal rendelkezik, ami garantáltan minden tekintetet vonzani fog.

Ajánlott felhasználás: tanuláshoz, otthoni kreatív célokra

Nightfall”

A „Nightfall” szövegkiemelőket kifejezetten a fiatalabb korosztály számára ajánljuk, akik szeretnének az önmegvalósítás útjára lépni, és egy olyan szövegkiemelőt keresnek, ami kifejezi egyéniségüket. A trendi, metálfényű fóliával bevont tolltest és a páratlanul élénk színek segítségével könnyen kitűnhetnek a tömegből.

Ajánlott felhasználás: tanuláshoz