Szerencsére a MAPED ebben is segít!

A MAPED mindenre gondol, még arra is, hogy a balkezes gyermekek mindig olyan eszközöket kapjanak, amelyekkel igazán könnyedén dolgozhatnak. A balkezes gyermekek számára kiemelten fontos, hogy megfelelő, jól használható iskolaszereket válasszunk, hiszen a speciális kialakítású iskolaszerek vásárlásával megkönnyíthető a legkisebbek dolga is az iskolában! Az ollókból, hegyezőkből és vonalzókból is talál balkezes típusút a MAPED kínálatában!

A MAPED ollók közül a „Vivo 3D”, a „Shape 3D” és a „Sensoft 3D” típusok rendelkeznek balkezes változattal, melyek pengéit felcserélték, majd ennek megfelelően szabták a fogórészt a kéz vonalaira. A balkezes ollók ergonomikus kialakításúak, ezáltal kényelmes és biztos fogást biztosítanak használat közben.

A MAPED „I-Gloo” egylyukú hegyező kifejezetten a balkezesek hegyezője! Használatával gyerekjáték lesz a hegyezés, pengéje fordított, ezáltal a bal kézben tartott ceruza az óramutató járásával ellentétes irányban helyezhető.

A hagyományos vonalzók használata valós problémát jelent azok számára, akik biológiai alapon a balkezük használatát részesítik előnyben. A kihívás feloldására kézenfekvő megoldást jelenthet a balkezesek számára kifejlesztett 3 darabos vonalzókészlet, amelyeken a számskála fordítva, azaz jobbról balra van feltüntetve, így sokkal könnyebben leolvasható.

A balkezes gyermekek kezébe adjunk olyan eszközöket, melyekkel kényelmesen és könnyedén dolgozhatnak, tanulhatnak, anélkül hogy elkerülhető akadályokba ütköznének. A balkezes MAPED eszközök választásával garantálhatjuk mindezt!

Válasszunk tudatosan a számukra kifejlesztett speciális eszközök közül és segítsük a gyerekek egészséges fejlődését a balkezes MAPED termékekkel!