Barbie gondoskodik a gyerekek kreativitásának fejlesztéséről!

A MAPED CREATIV idei szórakoztató újdonságai között köszönhetjük Barbie-t!

A díszdobozban tündöklő mozaikos képkészítővel 4 db színes Barbie-s képet kelthetünk életre. A 8 ív EVA hab öntapadós matrica közül a csillogósat felragasztva, Barbie ragyoghat!

A már jól ismert „Imagine Style” minőséget képviseli a Barbie kiadású karkötőkészítő készlet, mellyel 16 szebbnél szebb, fonott vagy gyöngyös, egyszínű vagy színes karkötő készíthető. Ezzel a szuper kiegészítővel te lehetsz a legdivatosabb a suliban!

A könnyen elsajátítható akvarell technika gyorsan a gyerekek kedvencévé válik, hiszen fejleszti a fantáziát, a kreativitást, a figyelmet és a finommotorikát. A poszterhatás elérésében a 3 fémes hatású illusztráció, valamint az akvarell színes ceruzák nyújtanak segítséget. Az alkotást tökéletessé tehetjük a vízzel tölthető ecsettel, mellyel színátmenet készíthető.

A „Barbie Foil Art” fóliás képkészítő-készlet magában rejt 12 db fémes hatású fóliát, 4 kártyát és 1 segédeszközt az applikáláshoz. Helyezzük a fóliát az öntapadós felületre, majd emeljük fel, és már is megcsodálhatjuk a varázslatos alkotást.

Az ámulatbaejtő „Barbie Scratching” képkarcoló készlet remek kikapcsolódást nyújt. A gyerekek élvezhetik a matricák karcolását fa pálcával, melynek köszönhetően egy csodás holografikus hatás jelenik meg a matricákon. A készlet több, mint 70 matricát tartalmaz, mellyel egyedivé tehetik kulacsukat, füzetüket, amit csak szeretnének, hiszen nem szabhatunk gátat kreativitásuknak.