MAPED újdonságok érkeztek!

Szülőként elsődleges célunk, hogy gyermekeink a lehető legtöbb eszközt és segítséget megkapják a fejlődés minden szakaszában. Szerencsére a XXI. század számtalan lehetőséget kínál, melyek egyszerűen hozzáférhetők.

MAPED amellett, hogy iskolaszereket és irodaszereket készít, egyre nagyobb hangsúlyt fektet a fiatal korosztály fejlesztésére.

Ennek apropóján érkeznek új kreatív, készségfejlesztő játékaik, melyeket garantáltan imádni fognak nem csak a kicsik.

A tavalyi közönségkedvenc, a MAPED CREATIV „Lumi Board” sikerén felbuzdulva idén megérkezett a sellők világába kalauzoló „Lumi Board Mermaid`s World” rajzkészlet, mely játékos formában segít elsajátítani a rajzolás alapjait. A beépített fény biztosítja, hogy egyszerűen követhető legyen a sablon körvonala, így garantált a sikerélmény!

Az idei év egyik legjobban várt újítása a MAPED CREATIV „Magic Board”, mellyel gyermekének is saját „tablete” lehet. Egy gombnyomással törölhető a képernyője és tiszta lappal indulhat a móka!

A művészibb hajlamú gyerekek és szülők is értékelni fogják a MAPED CREATIV „Plaster Friends” készletet, aminek segítségével cuki állatkák önthetők ki gipszből. Ám ez nem minden, a kis barátok tetszés szerint kifesthetők!

Az egyre népszerűbb scrapbookingból végre a fiatalabbak sem maradnak ki. Az elsősorban lányoknak szánt MAPED CREATIV „Scrapbooking Set” segítségével megalkothatják saját naplójukat. A díszítésnek semmi sem szabhat határt!

Az izgalmas újdonságok sorát bővíti a MAPED CREATIV „Pat Dough” gyurmakészlet, melynek dobozába most még több kiegészítő került, így még szórakoztatóbb elfoglaltságot jelent a kicsiknek.

Ám a sor itt még nem ért véget. Hamarosan érkezik a legújabb készlet, melynek segítéségével bepillantást nyerhetünk a varrás izgalmas és kreatív világába!

Fedezze fel a MAPED csodálatos, kreatív világát gyermeke segítségével. Válogasson a számtalan lehetőség közül, és töltsön minőségi időt családjával!