Tökéletes karácsonyi ajándékok a képzelőerő fejlesztésére

A gyerekek kreativitásának fejlesztése fejlődésük egy fontos és kihagyhatatlan lépcsőfoka, melynek elsődleges színtere a játék. A folyamat már akkor megkezdődik, mikor játék közben a tárgyakat tudatosan, valamilyen céllal kezdik használni, ahhoz azonban, hogy kreativitásuk még inkább ki tudjon bontakozni, fontos, hogy minden korban biztosítsuk számukra a megfelelő eszközöket.

MAPED Creativ termékcsaládja kifejezetten erre a célra jött létre. Legújabb termékük, a játék pedálos varrógép készlet segítségével a gyerekek megtanulhatnak úgy varrni, mint a felnőttek. A készletben minden megtalálható, ami egy divatos hajgumi készítéséhez szükséges. A varrás alapjait bemutató kézikönyv mellett egy útmutató és előre kivágott szövetek is helyet kaptak, ráadásul a varrógép biztonsági rendszere gondoskodik a kisebb balesetek elkerüléséről is.

A terméket a 8-12 éves korosztály számára ajánljuk.

Már hároméves kortól ajánlott a MAPED Pat Dough gyurma és formázó készlete, ami amellett, hogy fejleszti a finommotorikus készségeket, megtanítja a gyerekeket a háromdimenziós gondolkodásra és alkotásra. A 20 féle színnel és 12 kiegészítővel csak a képzelet szabhat határt a végeredménynek.

Az óvodás, kisiskolás korosztály számra remek választás lehet a Plaster Friends gipszkiöntő készlet, mellyel 8 kedves kis állatfigurát „kelthetünk életre”. A gyorsan száradó gipsz dekorálása az előre meghatározott, festhető területekkel szó szerint gyerekjáték, így a kisebbek is biztosan élvezni fogják a kézműveskedést, miközben egyaránt fejlődik kézügyességük, figyelmük és türelmük.

A könnyen elkészíthető és dekorálható 50 darabos scrapbook készlettel teljesen egyedivé varázsolhatják naplójukat a gyerekek. A 7-11 éves korosztálynak szánt szettel a fejlesztő kézműveskedés mellett a fantázia is szabadon szárnyalhat.