Újgenerációs tolltartók a MAPED kínálatában

A MAPED filozófiájának középpontjában a fejlődés áll. Céljuk segíteni a gyerekeket, hogy kezükkel megváltoztassák a világot. Ehhez termékeiket folyamatosan újratervezik és fejlesztik, a folyamatba ráadásul bevonják a legprofibb segítőiket, a gyerekeket is. Legújabb termékükkel, az „Open XXL” tolltartókkal kifejezetten a gyerekek azon vágyát célozták meg, hogy kifejezhessék saját egyedi stílusukat.

Mitől különlegesek a MAPED „Open XXL” tolltartók?

Az egyedülálló, kifordítható tolltartók két dizájnt tartalmaznak egyben: egy trendi külsőt és egy különleges, kiszínezhető belsőt.

Az XXL nyílás segítségével a gyerekek egy szempillantás alatt megtalálhatják bennük kedvenc íróeszközeiket. Háromszög formájuk pontosan és jól illeszkedik a kézbe, míg részben bordázott felületüknek köszönhetően a ceruzák nem gurulnak ki belőlük.

A termék különböző mintákkal elérhető, egy dolog azonban közös bennük, mégpedig az, hogy teljesen egyedivé tehetők, ha kifordítjuk és kiszínezzük őket. A szülőknek rendkívül egyszerű dolga van, ha a gyerekek megunják, vagy változtatni szeretnének a színeken, hiszen a tolltartók 30°C-on moshatók, ami után máris újra lehet őket színezni.

Az „Open XXL” tolltartók három különböző stílusban kaphatók: „Basic” – fekete és kék színben, „Pattern” – lányos és fiús mintával, valamint „Effect” – a zsiráf puha szőrének tapintásával.

Szenzációs újdonság!

A MAPED egy másik szenzációs újdonsággal is készült idén, ami nem más, mint az „Infinity” színes ceruza . Az innovatív, 100%-ban színesceruza-hegyből álló termék kialakításának köszönhetően önmagát hegyezi, így akár 10-szer tovább tart, mint hagyományos társai. Az „Open XXL” tolltartókat a gyerekek akár az „Infinity” ceruzákkal is kiszínezhetik.

Válassza Ön is a MAPED újdonságait, hiszen a termékek már bizonyítottak a gyerekek körében!