Ismerd meg Barbie kreatív újdonságait!

Barbie generációk óta a kislányok egyik kedvenc játéka, 2024-ben már 65 éves lesz. Ki gondolná, hiszen egész jól tartja magát! A most felkapott mozifilmjének köszönhetően ismét hatalmas népszerűségnek örvend. Az évek alatt sok emlékezetes pillanatot szerzett, és most a MAPED CREATIV lehetőséget nyújt arra, hogy a gyerekek Barbie által inspirálva igazán csajos alkotásokat készítsenek!

A kreatív készségfejlesztő „Lumi Board Barbie” rajzkészlet 30-féle sablonnal és 12 db mintás filctollal mesebeli világba repíti őket. A táblába épített fény megvilágítja a behelyezett fóliát, megkönnyítve ezzel az átrajzolását. 

A bátrabb Barbie-k szintet léphetnek, és az „Aqua Art – Barbie” akvarell festőkészlettel poszterhatású alkotásokat kelthetnek életre, ami garantált sikerélményt nyújt a fémes hatású mintáknak, és az akvarell színes ceruzáknak köszönhetően.

Barbie kreatív scrapbooking készletéről se feledkezzünk meg, amivel a született tervezők egyedi jegyzetfüzetet hozhatnak létre. Divatnaplójukat saját ízlésüknek megfelelően személyesíthetik meg, mint egy igazi profi. 25 db díszített lap közül válogathatnak, és különböző ragasztószalagokkal, matricákkal és strasszkövekkel  ékesíthetik füzeteiket. 

Az igazán kreatív egyéniségek pedig divatos kiegészítőket gyárthatnak saját pedálos „Atelier Couture Barbie” varrógépükkel. Az előre kivágott szövetek, szalagok és különböző tűk mellett egy kézikönyv támogatja a kis varrólányok munkáját. A készlet tökéletes minden kezdő számára, hogy megtanuljanak úgy varrni, akár egy felnőtt.

A Barbie inspirálta MAPED CREATIV készletekkel minden kreatív egyéniség ragyoghat!