Ismerje meg a MAPED különleges hegyezőit!

Minden szülő tudja, hogy a színes ceruzából, zsírkrétából és grafitból sosem lehet elég. Egyszerűen fogyóeszköz, hiszen a színezés és rajzolás az egyik legjobb és legmókásabb szórakozás. Ám a lelkesedés hamar alább tud hagyni, ha a ceruza hegye eltompul, netán ki is törik.

Ilyenkor jönnek képbe a MAPED hegyezők, melyek ezt a problémát könnyű szerrel orvosolják, hogy a jó hangulat ne a tompa ceruzahegyeken múljon. A választék kimeríthetetlen, legyen szó fém, műanyag, egylyukú, kétlyukú vagy tartályos hegyezőről, itt minden megtalálható. Vannak mókás figurás hegyezők, mint például a panda és a nyuszi, akinek mozog a foga hegyezés közben. Radírral kombinált változatot is találunk a kínálatban, de ha elegáns, egyszínű változatot keresünk, arra is van a MAPED-nek egy hegyezője.

Apró kezek, óriási képzelőerő és jumbo méretű ceruza. Ez se akadály, hiszen a MAPED „Croc Croc” méhecske, kétlyukú, tartályos hegyezője, elbűvölő dizájnja mellett két „csápjának” köszönhetően négy különböző méretű ceruzát is tud hegyezni. Kialakításának köszönhetően pedig mindenkinek kézre áll.

A kisiskolások kedvence lehet a  MAPED „Croc Croc” béka alakú, egylyukú, tartályos hegyezője, amire minden kisgyereknek felderül az arca. Az aranyos kis béka szemét a hegyezés megkezdésekor le kell csukni, de magától kipattan, amint a hegy elég hegyessé válik, ezzel elkerülhető a túlhegyezés, és növelhető a ceruza élettartama is.

Ha a színezés szerelmeseinek keresünk megoldást, akkor a MAPED „Color`Peps” kétlyukú, tartályos hegyező modern kialakítása és élénk színe a nekünk való választás. Különleges tulajdonsága, hogy tompára hegyez, ezért leginkább színes ceruzák hegyezésére alkalmas. Könnyű, műanyagból készült, ám a gumírozás miatt kényelmes és stabil fogást biztosít.

Mint minden MAPED termékre, a hegyezőkre is jellemző a minőség, tartósság, modern dizájn és a környezettudatos, 100%-ban újrahasznosítható csomagolás.

Ezek a jópofa, színes és vidám hegyezők igazán feldobják a kreatív pillanatokat!