Tekintse meg Kicsomi legújabb Youtube videóját!

A különböző készletek és játékok kicsomagolása, és ennek videó formájában történő bemutatása továbbra is töretlen sikert arat gyerekek és felnőttek világában egyaránt. Ezért tölt el bennünket örömmel, hogy már elérhető a Kicsomi Youtube csatornájának várva várt videója, amelyben ezúttal MAPED CREATIV termékek rejtőznek a színes szerpentinekkel telített rózsaszín dobozban.

Feltűnik a „Heishi” karkötőkészítő készlet, melyet közösen bonthatunk ki a videó készítőjével. Ez a játék rendkívüli népszerűségnek örvend, hiszen 2023-ban elnyerte az Ország Játéka címet kreatív készségfejlesztő kategóriában. Megcsodálhatjuk Barbie Scrapbooking készletét is, amelynek különlegessége, hogy segítségével saját jegyzetfüzetet alkothatnak azok a lányok, akik kreativitásukat önkifejezésre és egyediségük megmutatására használják. A videó harmadik sztárja az „Avatar Studio”, mellyel a lehetőségek végtelen tárházát pillanthatjuk meg. Rövid- vagy hosszú hajú, fiú vagy lány, szemüveges vagy kalapot viselő karaktereket kelthetnek életre a gyerekek. 36 minta közül választhatnak az aprócska kezek, melyek tetszés szerint kombinálhatók. A világítós tábla segítségével pedig egyszerűen átrajzolhatók a karakterek. Alkotásukat színesebbé tehetik a készletben található ceruzákkal, így az élmény garantált!

A készségfejlesztő játékok előnye, hogy a gyerekek fantáziája és alkotókedve mellett a kézügyességük fejlesztésére is szolgál. A Barbie termékeknek köszönhetően a lányok rózsaszín világba csöppenhetnek, a füzetüket pedig igazán csajossá varázsolhatják a ragasztószalagokkal, strasszkövekkel, csillámos ragasztóval, matricákkal és egyéb hasznos kiegészítővel ellátott készlettel. A „Heishi” fantázianévre keresztelt termék végigkíséri az iskolás korú gyerekeket a karkötő készítésének teljes folyamatán, így az eredmény 100%-ig olyan lesz, amilyet csak megálmodtak. Egy készlet segítségével megannyi karkötő készíthető, a folyamat pedig rendkívül egyszerű, így ezt a játékot már 6 éves kortól kezdve ajánljuk.

Tekintse meg a videót, és nyerjen betekintést a MAPED CREATIV termékcsalád népszerű tagjaiba!