Újdonság a színes alkotások kedvelőinek!

A színárnyalatok az élet minden területén a segítségünkre sietnek. Legyen szó tanulásról, rendszerezésről vagy művészeti alkotásokról. Rajzolással, színezéssel kifejezhetjük érzéseinket és gondolatainkat, ugyanakkor nem könnyű megtalálni az általunk elképzelt alkotáshoz a megfelelő típusú és árnyalatú eszközöket.

A MAPED a szivárvány színeit segítségül hívva megalkotta a „Color`Peps” óriás színezőkészletet. A termék 150 különböző eszközt tartalmaz, melyek között fellelhető a 100%-ban színesceruzahegyből álló „Infinity” színes ceruza. A különleges mintával rendelkező, ruhából könnyedén kimosható „Jungle” kollekció 36 db filctolla, valamint az élénk színekben pompázó „Wax” zsírkréták is. Az 50%-kal kevesebb műanyag felhasználásával készült „Smiling Planet” termékcsalád tagjai közül a radír és a hegyező kapott helyet a szettben, de a pasztellszínek kedvelői is találnak kedvükre valót.

A doboz praktikusságát szolgálja a mágnessel záródó csomagolás, mely által a gyerekek bárhova magukkal vihetik, a szivárvány végtelen színeivel díszített doboz pedig mosolyt csal a kis művészlelkek arcára.