COLOR’PEPS színes ceruzák - a saját szivárványunk!

Amikor a napsugár áthalad az esőcseppeken és a fény megtörik, szivárvány jön létre. A MAPED Color’Peps színes ceruzák segítségével gyermekednek még esőre sincs szüksége, hiszen saját szivárványa lehet! A papíron élettel teli színeket hagyó ceruzák puha és törésbiztos heggyel, a kényelmes használat érdekében pedig háromszög alakú ceruzatesttel készülnek. Az arany- és ezüstszínekben is pompázó Color’Peps Duo kétvégű színes ceruzákkal akár 48 varázslatos színnel is megajándékozhatod a gyermekedet, így a képzelet szárnyalásának már a szűkös tolltartó sem szabhat határt! Az állatvilág sokszínűségére emlékeztető Color’Peps Animals színes ceruzák mindegyike egy-egy állat bőrébe bújt. Te kitalálod melyik szín milyen állatot rejt?Zsírkréták és filctollak - a határtalan kreativitásért!

A MAPED különleges zsírkrétái széles színválasztékukkal és ergonómiai kialakításukkal segítik a gyermekek kreativitásának fejlődését és az írószerek megfelelő fogásának elsajátítását. Az apró kezecskékbe tervezett, 1 éves kortól ajánlott Color’Peps Baby zsírkréták ideális méretűek és formájúak, ráadásul egymásba is illeszthetők: velük a színezés játék is egyben!

A lelkes maszatolók arcára vidám mosolyokat csalhatunk a zselés állagú Color’Peps Gel zsírkrétákkal, melyek kitekerhető, műanyag testbe költöztek, így a gyermekek keze sem lesz ragacsos. Könnyedén siklanak a papíron, miközben intenzív színeket hagynak maguk után. A színekből egy vizes ecset segítségével akvarellfestmények is varázsolhatók.

A Color’Peps Jungle vízbázisú filctollai 24 különböző színben kápráztatnak, dermatológiailag teszteltek, és mosással maradéktalanul eltüntethetők a textilekből. A kétvégű Color’Peps DuoTip filctollak egyaránt alkalmasak finom rajzoláshoz, vagy nagyobb részek kiszínezéséhez. Gondoltunk a kisebbekre is, a jumbo méretű Color’Peps Maxi ergonomikus kialakításával segíti a színezést. A Color’Peps Brush extra puha, ecsetjellegű hegyével tökéletesen alkalmas alkotásra. A MAPED filctollak ráadásul elhagyhatatlan kupakos verziókban is elkészültek. Ha nem szeretnél több kiszáradt filctollat, akkor keresd a Color’Peps Innovation és a Color’Peps Jungle elhagyhatatlan kupakos filctollkészleteit.Temperák, vízfestékek és ujjfestékek - amikkel szuperhősök születnek

A MAPED festékes újdonságait a szuperhősök hozták magukkal: a legkisebb mázolók számára a Color’ Peps termékcsalád bőrbarát ujjfestékei biztosítják a színek felfedezését. Az óvodásokat és iskolásokat a rendhagyó kialakítású, tubusos és palackos temperák bíztatják a fantázia és kreativitás kibontakozására. Ezen festékek nyomtalanul kimoshatók a ruhákból, így az anyukák legnagyobb örömére már a makacs festékfoltok miatt sem kell többé aggódni.

A szuperfestékekhez szuper ecsettálak járnak, ezért megalkottuk a borulásmentesítő szupererővel rendelkező hősöket.Grafitceruzák, tűfilcek, szövegkiemelők, tolltartók - a szorgalmasok kényelmet érdemelnek

A MAPED Black’Peps és Decorated grafitceruzái háromszög alakú ceruzatestükkel kényelmes fogást biztosítanak, kiváló minőségű fából készülnek, és törésálló grafitbéllel rendelkeznek. 5 különböző keménységben (2H, H, HB, B, 2B), radírral, vagy radír nélküli változatban is elérhetőek.

A Black’Peps automata adagolású „Auto No-Click” rendszere lehetővé teszi a szorgalmasan jegyzetelőknek, hogy már a grafitbelet se kelljen adagolniuk írás közben, automatikusan a kopásnak megfelelően jön ki a hegy a testből.

A Graph’Peps tűfilcekkel 20 különféle színben húzhatsz tökéletesen vékony és pontos vonalat. Ergonomikus kialakításának köszönhetően nem fárad el a kézfej még hosszú időn keresztül történő színezés, rajzolgatás közben sem. Engedd szabadjára a fantáziádat!

A MAPED Fluo Peps szövegkiemelői élénk színekkel segítenek, hogy az igazán lényeges dolgok reflektorfénybe kerüljenek.

Töltött tolltartóinkban minden szükséges iskolai eszközt megtalálsz, így gond nélkül indíthatod iskolába gyermeked. A vidám minták között biztosan megtaláljátok kedvenceteket!Radírok - nyoma sem marad a javításnak!

A MAPED radírok PVC-mentesek, nem hagynak foltot a papíron és nem morzsolódnak. A kínálatában egyaránt megtalálhatók a hagyományos formájú és a különleges, dizájnos változatok is! Kiválóan alkalmasak precíz és tiszta radírozásra, ráadásul minden korosztály megtalálhatja a számára ideális méretűt és formájút. Léteznek kicsik (Technic Mini) és nagyok (Softy). Akadnak kombináltak (Technic Duo), háromszögletűek (Pyramide), stiftesek (Gom-Pen) és pörgősek is (Zenoa). És ez még nem minden! Vannak „szárnyalósak” (Technic Wings), extrahatékonyak (Ultra Technic), vagy éppen csigaformájúak (Ergo Fun).Körzők - biztonság és precizitás mindenek előtt!

Elengedhetetlen kiegészítője a matematika óráknak egy ergonomikus kialakítású, megbízható, tartós alapanyagból készült körző. A MAPED Study körzőcsaládja fémlábaival egyszerre egyszerű és nagyszerű is, méltán népszerű az iskolások körében. A Stop System egyedülálló, lábtávolságot rögzítő rendszerével lehetővé teszi a pontosabb használatot, míg precizitásával a Technic Compact mindenkit levesz a lábáról.Vonalzók - tekeredik, mint a kígyó

Ez bizony már űrtechnológia! A MAPED Flex vonalzói nem fognak összetörni a táskában, a Twist’n Flex vonalzókra akár csomó is köthető, mégsem esik semmi bajuk. Színeset kerestek, mintásat, kicsit, nagyot, egyeneset, háromszög-alakút, összecsukhatót, vagy talán olyat, aminek kerek a formája? A MAPED kínálatában megtalálható mindegyik, sőt, könnyen olvasható, kétoldalas számskálájukkal gyerekjáték lesz a méricskélés! Keressétek a trendi, színátmenetes köntösbe bújt és törhetetlen, tetszőlegesen hajlítható és csavargatható Twist’n Flex Decor változatokat, vagy a csúszásmentes, vidám emotikonokkal díszített Kidy Grip-et! A hagyományosabb változatokat kedvelőknek kitűnő választás lehet az ugyancsak törhetetlen Study Unbreakable vonalzó, vagy a geometriai mintákkal díszített, színezhető GeoCustom.Hegyezők - sosem volt még ilyen mókás a farigcsálás!

A MAPED hegyezői egy- és kétlyukú változatban kaphatók, vékonyabb és vastagabb ceruzák hegyezéséhez egyaránt. Választhatunk egy jóképű I-Gloo, vagy egy vidám Shaker hegyező közül, kipróbálhatjuk a „Clean” élményt, vagy élvezhetjük a beépített jelzővel rendelkező Stop Signal előnyeit. A Croc Croc hegyezők használata ráadásul olyan mókás, hogy ezután már ezt a feladatot is átvállalják majd a gyerkőcök a szülők helyett: a nyusziformájú hegyező foga mozog hegyezés közben, míg a békaformájú helyező szeme kipattan a hegyezés elkészültével! Ezek után biztosan más szemmel nézünk a hegyezésre! A totem mintás Fancy és összeépíthető Connect hegyezők rendkívül praktikusak és tolltartóbarátok, hiszen a hegyező és radír tökéletes kombinációját alkotják egyetlen testben, és ráadásul még a tartály tartalma sem szóródik szét.Ollók - vigyázz, kész, vágj!

Legyen biztonságos gyermeked első tanulóollója. A Kidikut műanyag élének köszönhetően a gyerekek nem tudják magukat megvágni, így biztonságosan elsajátíthatják az eszköz használatát. Ha már megy a fogás, jöhet a pandás Koopy olló, melyet kisiskolásoknak terveztek, ezért innovatív rugós nyelével könnyíti a vágást. Ha a vágás is biztos kezekben van, választhatunk az ergonomikus kialakítása révén kézre illeszkedő színes Shape 3D, a vidám mintás Tatoo, vagy a csúcsminőségű Zenoa Fit ollók közül.Balkezes termékek - „Nem csak jobbkezeseké a világ”

A MAPED innovatív gyártóként figyelembe veszi a balkezes felhasználók igényeit a termékek tervezése és előállítása során, ezért a kifejezetten számukra tervezett termékek között minden balkezes felhasználó megoldást talál olyan hétköznapi problémák áthidalására, mint a saját kezük által kitakart és elmaszatolt írás. A MAPED Visio Pen tollak háromszögtestűek, és gumírozott fogórésszel ellátottak. Eltolt hegyük révén jól látható marad az írás, simán folyó, ugyanakkor gyorsan száradó tintájuknak köszönhetően nem kenődik el a tinta a papíron és a kéz sem lesz maszatos.

Ollók közül a Vivo 3D, a Shape 3D és a Sensoft 3D típusok rendelkeznek balkezes változattal, melyek pengéit felcserélték, majd ennek megfelelően szabták a fogórészt a kéz vonalaira.

A MAPED I-Gloo hegyezővel gyerekjáték a hegyezés, hiszen nem csak ergonomikus kialakítású, de pengéje is fordított, ezáltal a balkézben tartott ceruza az óramutató járásával ellentétes irányban hegyezhető.

A balkezeseknek szánt GeoMetric vonalzókészleten fordítva, azaz jobbról balra vannak feltüntetve a számok, így sokkal könnyebben leolvasható számukra.Picnik termékek - vár a legmenőbb társaság!

Mi az, ami nem hiányozhat egy iskolatáskából sem és nem iskolaszer? Hát a MAPED Picnik uzsonnáskészlete! Mindannyian tudjuk, hogy az egészséges élet alapja a kiegyensúlyozott étrend és a változatos táplálkozás. A helyes étkezési szokások kialakítása már gyermekkorban elkezdődik, ezért fontos, hogy megszerettessük gyermekeinkkel az étkezést, és biztosítsuk a megfelelő folyadékbevitelt, valamint az értékes tápanyagokat akkor is, amikor nem vagyunk velük. A Concept és Origins könnyen nyitható és tisztítható kulacsaiban, uzsonnásdobozaiban szivárgásmentesen tárolhatjuk a legfinomabb otthoni ízeket. Délutáni foglalkozásokra, edzésekre, hétvégi kirándulásokra pedig a hűtőtáskaként is funkcionáló, vállra akasztható uzsonnástáskában magukkal vihetik az elemózsiát.Tűzők, lyukasztók - mindenkire gondoltunk

A MAPED OFFICE termékei arra születtek, hogy kiszolgáljanak minden olyan igényt, amely munka közben felmerülhet. Tűzőgépek, lyukasztók, ollók és egyéb irodai kiegészítők egyaránt megtalálhatóak a kínálatban. Nem ismeretlen számunkra a lapostűzés, a könnyített tűzés vagy a nagyteljesítményű tűzés fogalma sem. Egylyukú, kétlyukú és nagyteljesítményű lyukasztóink tökéletes társak a munkában. Ollóink ergonomikus kialakításúak, rozsdamenetesacél élekkel, és garanciával rendelkeznek.

Ha Te is unod már, hogy felhólyagosodik a kezed, miközben lapokat tűzöl össze vagy lyukasztasz ki, akkor az Easy termékcsalád a neked való. Hogy miért? 70%-kal kevesebb erőkifejtéssel, vagyis akár egy ujjal is megoldhatod a feladatot.

Jusson eszedbe, ha szükséged van valamire az irodában, a MAPED-nek mindenre van egy színes és praktikus ötlete!