Grafikai és művészeti termékek - A tehetséges gyermekek barátja

Minden gyermekben ott lakozik a tehetség, amit könnyen feléleszthetünk, ha megfelelő eszközöket adunk a kezükbe. Számos lehetőség közül válogathatunk, ha szeretnénk változatos módon alkotásra buzdítani a kicsiket. A Color’Peps ergonomikus és élénk színű aszfaltkrétáival a gyermekek már az udvaron is csinosíthatják a járdát, hogy vidámmá tegyék az otthon felé vezető lépéseket. A Color’Peps Window letörölhető ablakfilcei segítségével a lakás összes ablakát és tükrét dekorálhatják kedvük szerint. A Color’Peps akvarell ceruzák igazán különleges eszközök, mert az elkészült alkotásunk a festmények látványvilágát idézi. Elég csak egy kis vizet hozzáadni és már robbannak is a színek a papíron.COLOR’PEPS színes ceruzák - a korlátlan kreativitásért

A papíron élettel teli színeket hagyó Color’Peps színes ceruzák puha és törésbiztos heggyel, a kényelmes használat érdekében pedig háromszög alakú ceruzatesttel készülnek. A Color’Peps Star színes ceruzákkal már 72 intenzív, ragyogó színnel is megajándékozhatod a gyermekedet, így a képzelet szárnyalásának már csak a szűkös tolltartó szabhat határt! A földszínekben is pompázó Color’Peps World színes ceruzák életre keltik gyermeked alkotását. A szörnyfigurákkal borított Color’Peps Monster színes ceruzák teszik mókássá a színezés minden pillanatát. A kollekció gyűjthető: filctoll és színesceruza-készlet, radírszörnyek és a hegyezők csak rád várnak!Zsírkréták - a határtalan kreativitásért!

A MAPED különleges zsírkrétái széles színválasztékukkal és ergonómiai kialakításukkal segítik a gyermekek kreativitásának fejlődését és az írószerek megfelelő fogásának elsajátítását. Az apró kezecskékbe tervezett, 1 éves kortól ajánlott Color’Peps Baby zsírkréták ideális méretűek és formájúak, ráadásul egymásba is illeszthetők: velük a színezés játék is egyben!

A lelkes maszatolók arcára vidám mosolyokat csalhatunk a zselés állagú Color’Peps Gel zsírkrétákkal, melyek kitekerhető, műanyag testbe költöztek, így a gyermekek keze sem lesz ragacsos. Könnyedén siklanak a papíron, miközben intenzív színeket hagynak maguk után. A színekből egy vizes ecset segítségével akvarellfestmények is varázsolhatók.

A Color’Peps Twist kitekerhető zsírkréták 12 és 24 varázslatos színben érhetők el. Használatuk során tiszta marad a gyermekek keze, hegyezni sem szükséges őket, így minden figyelem a rajzolásra összpontosítható.Color’Peps filctollak – a színpompás alkotásokért!

A Color’Peps Jungle vízbázisú filctollai 24 különböző színben kápráztatnak, dermatológiailag teszteltek, és mosással maradéktalanul eltüntethetők a textilekből. Az állatvilág sokszínűségére emlékeztető Color’Peps Animals filctollak mindegyike egy-egy állat bőrébe bújt. A szórakoztató szörnyek a Color’Peps Monster filctollaknak is mókás megjelenést tesznek lehetővé. A Color’Peps Glitter magas fedőképességű, csillámló filctollaival eddig ismeretlen, glitterfényben tündöklő megjelenést kölcsönözhető a rajzoknak, míg a Color’Peps Magic színváltós filctollaival új színtek varázsolhatók a már elkészült művekre is. Gondoltunk a kisebbekre is, a jumbo méretű Color’Peps Maxi ergonomikus kialakításával segíti a színezést, míg a Color’Peps Mini Power kimosható filctollai a nyomásnak ellenálló hegyükkel és nyomdázókupakjaival bűvöli el az apróságokat. A Color’Peps XXL Brush Tip extra méretű, ecset kialakítású hegyével a színezés még sosem volt ilyen egyszerű és élvezetes! A MAPED filctollak ráadásul elhagyhatatlan kupakos verziókban is elkészültek. Ha nem szeretnél több kiszáradt filctollat, akkor keresd a Color’Peps Innovation és a Color’Peps Jungle elhagyhatatlan kupakos filctollkészleteit.Temperák, vízfestékek és ujjfestékek - amikkel szuperhősök születnek

A MAPED festékes újdonságait a szuperhősök hozták magukkal: a legkisebb mázolók számára a Color’ Peps termékcsalád bőrbarát ujjfestékei biztosítják a színek felfedezését. Az óvodásokat és iskolásokat a rendhagyó kialakítású, tubusos és palackos temperák bíztatják a fantázia és kreativitás kibontakozására. Ezen festékek nyomtalanul kimoshatók a ruhákból, így az anyukák legnagyobb örömére már a makacs festékfoltok miatt sem kell többé aggódni.

A szuperfestékekhez szuper ecsettálak járnak, ezért megalkottuk a borulásmentesítő szupererővel rendelkező hősöket. A Color’Peps ecsetkészlet különböző méretű és könnyen tisztítható ecseteivel tökéletesen papírra irányítható minden szupererő és színvarázslat.Grafitceruzák, tűfilcek, szövegkiemelők - a szorgalmasok kényelmet érdemelnek

A MAPED Black’Peps és Decorated grafitceruzái háromszög alakú ceruzatestükkel kényelmes fogást biztosítanak, kiváló minőségű fából készülnek, és törésálló grafitbéllel rendelkeznek. 5 különböző keménységben (2H, H, HB, B, 2B), radírral, vagy radír nélküli változatban is elérhetők. A Black’Peps Energy graffitceruzáit a pozitív gondolkodás ihlette. A látványos megjelenés mellett ergonomikus kialakításnak köszönhetően rendkívül kényelmes vele az írás. A HB keménységű hegy miatt kifejezetten íráshoz ajánlott.

Az Artist fakulásálló akvarellceruzákkal különleges portrék és csendéletek születhetnek, hiszen a ceruzával húzott vonalak vízzel oldhatók és ecset segítségével vízfestékhatás kölcsönözhető a műalkotásoknak.

A Black’Peps automata adagolású „Auto No-Click” rendszere lehetővé teszi a szorgalmasan jegyzetelőknek, hogy már a grafitbelet se kelljen adagolniuk írás közben, automatikusan a kopásnak megfelelően jön ki a hegy a testből.

A Graph’Peps tűfilcekkel 20 különféle színben húzhatsz tökéletesen vékony és pontos vonalat. Ergonomikus kialakításának köszönhetően nem fárad el a kézfej még hosszú időn keresztül történő színezés, rajzolgatás közben sem. Engedd szabadjára a fantáziádat!

A MAPED Glitter Fluo Peps szövegkiemelői üde, csillogó pasztellszínei segítenek, hogy az igazán lényeges dolgok reflektorfénybe kerülhessenek. A mini, tolltartóbarát Fluo Peps Mini Friends szövegkiemelőit biztosan mindenki össze fogja gyűjteni!Radírok - nyoma sem marad a javításnak!

A MAPED radírok PVC-mentesek, nem hagynak foltot a papíron és nem morzsolódnak. A kínálatában egyaránt megtalálhatók a hagyományos formájú és a különleges, dizájnos változatok is! Kiválóan alkalmasak precíz és tiszta radírozásra, ráadásul minden korosztály megtalálhatja a számára ideális méretűt és formájút. Léteznek kicsik (Technic Mini) és nagyok (Softy). Akadnak kombináltak (Technic Duo), háromszögletűek (Pyramide), stiftesek (Gom-Pen) és pörgősek is (Zenoa) és pasztellszínű pörgősek (Zenoa Plus). És ez még nem minden! Vannak „szárnyalósak” (Technic Wings), vicces állatformába burkolózott (Ergo Fun), csigaformájúak (Ergo Fun), vagy éppen szórakoztató arckifejezéssel ellátott szörnyes védőtokban elrejtett radírok (Little Monster).Körzők - biztonság és precizitás mindenek előtt!

Elengedhetetlen kiegészítője a matematika óráknak egy ergonomikus kialakítású, megbízható, tartós alapanyagból készült körző. A MAPED Study körzőcsaládja fémlábaival egyszerre egyszerű és nagyszerű is, méltán népszerű az iskolások körében. A Study Pop fém körző színes megjelenése színt visz a tanulásba. A Fancy precíziós körző gyermekek által tesztelt és jóváhagyott kialakítás. A Stop System egyedülálló, lábtávolságot rögzítő rendszerével lehetővé teszi a pontosabb használatot, míg precizitásával a Technic Compact mindenkit levesz a lábáról. A könnyű és innovatív kialakítású Kid Z 360° Agility forgatható és rögzíthető fogórészével könnyíti meg a körző használatának elsajátítását. A Focus/Start körzőkészlet minden szükséges kiegészítővel felszerelt csomagban érkezik, sőt univerzális adapterének köszönhetően a különböző kiegészítők könnyen cserélhetők.Vonalzók - tekeredik, mint a kígyó

Ez bizony már űrtechnológia! A MAPED Flex vonalzói nem fognak összetörni a táskában, a Twist’n Flex vonalzókra akár csomó is köthető, mégsem esik semmi bajuk. Színeset kerestek, mintásat, kicsit, nagyot, egyeneset, háromszög-alakút, összecsukhatót, vagy talán olyat, aminek kerek a formája? A MAPED kínálatában megtalálható mindegyik, sőt, könnyen olvasható, kétoldalas számskálájukkal gyerekjáték lesz a méricskélés! Keressétek a trendi, színátmenetes köntösbe bújt és törhetetlen, tetszőlegesen hajlítható és csavargatható Twist’n Flex Decor változatokat, vagy az összehajtható, űrmintás motívumokkal díszített Cosmic vonalzót! A hagyományosabb változatokat kedvelőknek kitűnő választás lehet az ugyancsak törhetetlen Study Unbreakable vonalzó, amelyből már elérhető a színes mintákkal díszített változat is.Hegyezők - sosem volt még ilyen mókás a farigcsálás!

A MAPED hegyezői egy- és kétlyukú változatban kaphatók, vékonyabb és vastagabb ceruzák hegyezéséhez egyaránt. Választhatunk egy jóképű I-Gloo, vagy egy vidám Shaker hegyező közül, kipróbálhatjuk a „Clean” élményt, vagy élvezhetjük a beépített jelzővel rendelkező Stop Signal előnyeit. A Croc Croc hegyezők használata ráadásul olyan mókás, hogy ezután már ezt a feladatot is átvállalják majd a gyerkőcök a szülők helyett: a méhecske formájú hegyező csápjainak segítségével akár 4 különböző méretű ceruza is kihegyezhető; a nyuszi formájú hegyező foga mozog hegyezés közben, míg a békaformájú helyező szeme kipattan a hegyezés elkészültével!

A kompakt és szórakoztató Croc Croc Easy bálnás és katicabogaras kivitelben, a Shaky Fancy cuki hegyezők pedig panda és pingvin mókás külalakja teszi szórakoztatóvá a hegyezést. A gyerekek imádni fogják a szórakoztató Monster szörnyes hegyezőket is, amelyek ötféle mulatságos variációban elérhetők. A tolltartó kötelező darabjai!

Ezek után biztosan más szemmel nézünk a hegyezésre! A totem mintás Fancy és összeépíthető Connect hegyezők rendkívül praktikusak és tolltartóbarátok, hiszen a hegyező és radír tökéletes kombinációját alkotják egyetlen testben, és ráadásul még a tartály tartalma sem szóródik szét.Ollók - vigyázz, kész, vágj!

Legyen biztonságos gyermeked első tanulóollója. A Kidikut műanyag élének köszönhetően a gyerekek nem tudják magukat megvágni, így biztonságosan elsajátíthatják az eszköz használatát. Ha már megy a fogás, jöhet a pandás Koopy olló, melyet kisiskolásoknak terveztek, ezért innovatív rugós nyelével könnyíti a vágást. Ha a vágás is biztos kezekben van, választhatunk az ergonomikus kialakítása révén kézre illeszkedő színes Shape 3D, a vidám mintás Tatoo, vagy a csúcsminőségű Zenoa Fit ollók közül.

Az űrmintás motívumokkal díszített Cosmic olló kerekített végű, így gyermeked biztonságosan el tudja sajátítani az eszköz használatát és közben még örömteli is vágás!Balkezes termékek - „Nem csak jobbkezeseké a világ”

A MAPED innovatív gyártóként figyelembe veszi a balkezes felhasználók igényeit a termékek tervezése és előállítása során, ezért a kifejezetten számukra tervezett termékek között minden balkezes felhasználó megoldást talál olyan hétköznapi problémák áthidalására, mint a saját kezük által kitakart és elmaszatolt írás. A MAPED Visio Pen tollak háromszögtestűek, és gumírozott fogórésszel ellátottak. Eltolt hegyük révén jól látható marad az írás, simán folyó, ugyanakkor gyorsan száradó tintájuknak köszönhetően nem kenődik el a tinta a papíron és a kéz sem lesz maszatos.

Ollók közül a Vivo 3D, a Shape 3D és a Sensoft 3D típusok rendelkeznek balkezes változattal, melyek pengéit felcserélték, majd ennek megfelelően szabták a fogórészt a kéz vonalaira.

A MAPED I-Gloo hegyezővel gyerekjáték a hegyezés, hiszen nem csak ergonomikus kialakítású, de pengéje is fordított, ezáltal a balkézben tartott ceruza az óramutató járásával ellentétes irányban hegyezhető.

A balkezeseknek szánt GeoMetric vonalzókészleten fordítva, azaz jobbról balra vannak feltüntetve a számok, így sokkal könnyebben leolvasható számukra.Picnik termékek - mozdulj rá!

Mi az, ami nem hiányozhat egy iskolatáskából sem és nem iskolaszer? Hát a MAPED Picnik uzsonnáskészlete! Mindannyian tudjuk, hogy az egészséges élet alapja a kiegyensúlyozott étrend és a változatos táplálkozás. A helyes étkezési szokások kialakítása már gyermekkorban elkezdődik, ezért fontos, hogy megszerettessük gyermekeinkkel az étkezést, és biztosítsuk a megfelelő folyadékbevitelt, valamint az értékes tápanyagokat akkor is, amikor nem vagyunk velük. Az Origins és Concept Kids könnyen nyitható és tisztítható kulacsaiban, uzsonnásdobozaiban szivárgásmentesen tárolhatjuk a legfinomabb otthoni ízeket. Délutáni foglalkozásokra, edzésekre, hétvégi kirándulásokra pedig a hűtőtáskaként is funkcionáló, vállra akasztható uzsonnástáskában magukkal vihetik az elemózsiát.

Felnőttek számára, letisztult dizájnban készül a Concept Adult sorozat, így már a munkahelyeden vagy a hétvégi kirándulás alkalmával a saját Picnik uzsonnás készletedből fogyaszthatod a kedvenc ételeidet.Tűzők, lyukasztók - mindenkire gondoltunk

A MAPED OFFICE termékei arra születtek, hogy kiszolgáljanak minden olyan igényt, amely munka közben felmerülhet. Tűzőgépek, lyukasztók, ollók és egyéb irodai kiegészítők egyaránt megtalálhatóak a kínálatban. Nem ismeretlen számunkra a lapostűzés, a könnyített tűzés vagy a nagyteljesítményű tűzés fogalma sem. Egylyukú, kétlyukú és nagyteljesítményű lyukasztóink tökéletes társak a munkában. Ollóink ergonomikus kialakításúak, rozsdamenetesacél élekkel, és garanciával rendelkeznek.

Ha Te is unod már, hogy felhólyagosodik a kezed, miközben lapokat tűzöl össze vagy lyukasztasz ki, akkor az Easy termékcsalád a neked való. Hogy miért? 70%-kal kevesebb erőkifejtéssel, vagyis akár egy ujjal is megoldhatod a feladatot.

Jusson eszedbe, ha szükséged van valamire az irodában, a MAPED-nek mindenre van egy színes és praktikus ötlete!