Megérkezett a MAPED BARBIE kollekció!

Barbie létezése óta töretlen sikert arat a gyerekek, és főként a kislányok körében. A Barbie kollekcióval idén megérkeztek az iskolaszezon új sztárjai!

A MAPED örömteli hangulatot teremt a hétköznapokban a legújabb, legrózsaszínebb tolltartóval. Ez a Barbie mintájú kiadás hordozza az „Open XXL” tolltartók különlegességét, mégpedig, hogy kifordíthatók és kiszínezhetők, ezáltal teljesen személyre szabhatók. Mindemellett olyan szuper kiegészítőkkel tölthetjük meg, mint az iskolai olló, a 12 különböző színből álló filctoll készlet. Utóbbi különlegessége, hogy ruhából könnyedén kimosható, és az elragadó mintával díszített tolltest pedig könnyen a gyerekek kedvencévé válik. Az iskolások számára kiemelten fontos egy megfelelő minőségű, stílusos ceruza. A grafit- és színes ceruzatestek – a filctollakhoz hasonlóan – bájos mintával borítottak, így ékes eszközei a tolltartónak.

A radírstift külön is megvásárolható, illetve a 4 db-os írószer készletben a vonalzó mellett is fellelhető.

A márka kínálatában elérhető egy 35 db-os színezőkészlet is, amelyben a 12 db színes ceruza, 12 db filctoll, egy egylyukú hegyező, 1 db 13 cm-es olló és egy radír mellett 2 ív matrica, mintás színezőlapok és 1 db ceruzatartó is megtalálható. Ezek a hasznos kellékek egy ajándékdobozba vannak rejtve, így praktikus meglepetés lehet a színezni vágyók számára.

A 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült, törhetetlen fehértábla izgalmasabbá teszi a tanulást! Egyik oldala fehér, mely rajzoláshoz alkalmas, másik oldala négyzetrácsos, amely íráshoz biztosít tökéletes felületet. Az élénk színű, szárazon törölhető táblamarkerek segítségével pedig a tökéletes tisztaság is garantált.

Az iskolai élet elengedhetetlen kiegészítője egy megfelelő minőségű kulacs, pláne ha az egy gomb megnyomásával könnyen és gyorsan kinyitható, így egyszerű használatot tesz lehetővé minden gyerek számára!

Légy mindig hidratált Barbie-val!