Kötelező darabok nem csak Harry Potter rajongóknak!

Ismét közeleg az év egyik legjobban várt időszaka, a karácsony. A szeretet ünnepére való készülődésből nem maradhat ki a tökéletes ajándékok utáni lázas kutakodás sem. A MAPED most is szeretné megkönnyíteni a szülők dolgát, ezért egy varázslatos kollekcióval készült, amit garantáltan minden korosztály imádni fog.

Kids kollekció

Az általános iskolásoknak szóló Kids kollekción játékos, rajzolt formában jelenik meg a három főszereplő: Harry, Ron és Hermione. A kollekcióban megtalálható például a töltött, 31 darabos tolltartó, mely tartalmaz minden varázslatot, amire az iskolában vagy a legszebb rajzok elkészítéséhez szüksége lehet az ifjú varázslóknak és boszorkányoknak.

A 12 darabos színes, praktikusan tárolható, mosható filctoll készlet varázsütésre eltávolítható a ruhákból a szülők legnagyobb megkönnyebbülésére.

A színezés szerelmesire is gondolt a MAPED: a 35 darabos színezőkészletbe az elbűvölő színű filctollak és ceruzák mellé olyan meglepetések is kerültek, mint például 2 ív Harry Potter matrica vagy 5 darab Harry Potter színező.

Teens kollekció

A Teens kollekció elsősorban a középiskolásoknak szól. A termékek a Harry Potter könyvekből és filmekből már jól ismert Roxfort házainak címereit jelenítik meg, így viszontláthatjuk a Griffendél, a Mardekár, a Hugrabug és a Hollóhát zászlóit is.

A 13 darabos írószerkészlet bőrönd formájú dobozban kapott helyet, amivel a téli szünet után minden diák vidámabban térhet vissza az iskolába.

A legfontosabb varázsigék megtanulásában az élénk színű, a roxforti házak fő színeiben pompázó szövegkiemelő készlet lehet a gyerekek segítségére, eltüntető varázslat helyett pedig elég, ha az egyedi megjelenésű, piramis formájú radírkészletet választják a szülők.

A MAPED Harry Potter kollekciójával nemcsak mesés, de varázslatos karácsony is vár a gyerekekre.